Over Group VHC

Willen we in de toekomst comfortabel wonen en werken, dan moeten we vandaag al onverminderd inzetten op duurzame oplossingen die niet alleen zorgen voor een beter welzijn op de werkvloer of thuis, maar die ook duurzaam en milieugericht zijn.

Hiervoor is kennis van zaken nodig. De studiedienst van Group VHC werkt met resultaatverbintenis de meest kostenefficiƫnte en duurzame oplossing uit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten voor particulieren en professionals. Met 25 jaar ervaring kunnen we totaalprojecten afleveren waarbij verwarming, koeling, ventilatie en hernieuwbare energie perfect op elkaar zijn afgestemd.

Bovendien is Group VHC Cerga-installateur, koeltechnisch gecertificeerd en erkend als warmtepompinstallateur. Een waarborg voor een professionele aanpak en erkend vakmanschap met respect voor de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Onze medewerkers maken het verschil

Group VHC levert uitsluitend producten van topkwaliteit en rekent op de expertise van meer dan 40 vakspecialisten. Elke technieker wordt grondig intern en extern opgeleid en voortdurend bijgeschoold. Elk project krijgt een vaste technische medewerker toegewezen, die de installatie dan ook tot in de details kent. De klant beschikt zo ook meteen over een vertrouwde gesprekspartner en kan daarnaast steeds een beroep doen op onze eigen onderhoud- en herstellingsdienst.

Onze showroom als inspiratiebron

Hier kunnen klanten in levende lijve ervaren wat onze koel-, verwarmings- en ventilatiesystemen inhouden. Architecten, vaklui en eindklanten kunnen er terecht voor advies over de meest recente technische evoluties, hun praktische toepassing en de laatste regelgevingen en normeringen. Nieuwe technologische toepassingen worden er getest en aan de praktijk getoetst.

Partners

Group VHC kiest al 20 jaar bewust voor kwaliteit en daarom kiezen we om enkel met A-merken te werken om de duurzaamheid van de installatie te garanderen. We weten dat de initiƫle investering van onze klanten in betrouwbare en kwalitatieve merken zich op lange termijn dubbel en dik terugbetaalt.

Over Group VHC

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x