Project Novotel

Een warme zomer is heerlijk, maar de hitte kan het comfort op vakantie danig verstoren. Daarom koos Novotel Brussels Wavre East voor Group VHC om het hotel uit te rusten met een nieuw cooling- en verwarmingssysteem.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Miele Experience Center

Hobbykoks kunnen voortaan hun hart ophalen bij het Miele Experience Center in de Louizalaan in centrum Brussel. In het experience center draait alles rond ervaringen, rond leven en beleven. Het gebouw ademt klasse en stijl uit. Voor de ventilatie, koeling en verwarming van het pand, nam Miele Group VHC onder de arm.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Belliard 14

Een van onze federale overheidsdiensten neemt binnenkort zijn intrek in de Belliardstraat 14. Het statige gebouw bevindt zich in hartje Brussel en werd tot in de puntjes gerenoveerd. Het bekende gebouw met groene gevel werd van kop tot teen gestript en verdieping per verdieping grondig aangepakt. Group VHC werd door Design+ ingeschakeld voor de verwarming, koeling en ventilatie van de tien verdiepingen.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Justus Lipsius

Group VHC heeft een mooie oplossing uitgewerkt voor particuliere woonprojecten: via een centrale stookplaats wordt energie centraal geproduceerd waardoor we een minimum aan individueel onderhoud en een maximum aan comfort en zuinigheid kunnen garanderen.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Woonproject Jezus-Eik

In Jezus-Eik werden onlangs twee oude serristenwoningen ingrijpend verbouwd tot hoogwaardige villa’s. De achterliggende serres werden getransformeerd tot 14 wooneenheden voorzien van een ondergrondse garage. Group VHC voorzag alle woningen o.a. van vloerverwarming en sanitair warm water.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Barbershop Reginald

In zijn nieuwbouw wou Reginald zijn kapperszaak combineren met zijn appartement. Voor de HVAC technieken deed hij een beroep op Group VHC.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project gebroeders Merckx

Ze hebben gekozen voor duurzame energie en hebben fotovoltaïsche panelen laten installeren door Group VHC. Ondertussen werd de installatie uitgebreid met een batterijpakket voor noodstroom en het bufferen van de zelf opgewekte zonnestroom.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Ginion Group

De projecten omvatten cooling (Daiking VRV), heating (Rehau vloerverwarming en FACQ sanitair) en renovatie van de stookplaats (Viessmann). Groucp VHC is nu ook bezig om de showroom bij Ginion Group in Overijse te voorzien van een nieuwe, moderne klimaatbeheersing installatie.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project kerk Ottenburg

Door plaatsing van vloerverwarming kan er een constante temperatuur en luchtvochtigheid gehandhaafd worden en verhoogd het comfort in de kerk. De studie van de vloerverwarming en stookplaats alsook de plaatsing werd door Group VHC uitgevoerd.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project easyHotel Brussel

Het hotel deed een beroep op Group VHC om de nodige verwarming, airco en sanitair warm water te voorzien waarbij afzonderlijk comfort voor elk van de 107 kamers van belang was in combinatie met een algemeen beheersysteem.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Cabo Verde

In een ruraal gebied zonder elektriciteit in Kaapverdië heeft een klant een kleine vakantiewoning gebouwd. Voor de elektriciteit deed hij een beroep op Group VHC en haar kennis van zonnepanelen.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Lofttobe

Lofttobe is een unieke locatie voor seminars, workshops, productvoorstellingen, strategische vergaderingen, teambuildings, … Group VHC installeerde een professioneel ventilatie en airco systeem met nadruk op piekfijne integratie in de lofts en een uitstekende dienstverlening.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Project Vanden Borre

Vanden Borre, de specialist in audio, TV, multimedia, telefonie en elektro in België, zet sterk in op klantvriendelijkheid. In de 63 winkels wou Vanden Borre dan ook beschikken over een professionele airco en ventilatie systeem.

Meer foto's keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x