Group VHC sleept Sanilec Award in de wacht voor ‘Project Serristen’

Het vakblad Sanilec dat nieuws brengt over sanitair, verwarming, klimatisatie en ventilatie, organiseerde dit jaar in de HippoLoggia te Waregem voor het eerst de Sanilec Awards om de technische knowhow en de inventiviteit van de vakman in de spotlights te plaatsen. Group VHC was genomineerd in de categorie verwarming voor het ‘Project Serristen’ en behaalde een knappe tweede plaats.

Sanilec koos voor deze eerste editie van de awards grensverleggende projecten uit met het oog op een duurzame toekomst. Ze gingen op zoek naar ingenieus ontworpen en geïnstalleerde technische hoogstandjes gebaseerd op creativiteit en innovatie. Group VHC behaalde met het ‘Project Serristen’ de tweede plaats op de Sanilec Awards 2019 in de categorie verwarming en mocht bovendien extra felicitaties van de jury in ontvangst nemen.

In dit project werden twee serristenvilla’s gerenoveerd en de omliggende serres werden omgevormd tot 14 wooneenheden. Group VHC stond naast de installatie van fotovoltaïsche panelen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en sanitair ook in voor de plaatsing van de centrale stookplaats en de vloerverwarming in de nieuwe woningen. We zijn uiteraard enorm fier op deze mooie prestatie van het team.

Group VHC sleept Sanilec Award in de wacht voor ‘Project Serristen’

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x