Installateur zonnepanelen Overijse

Een investering in zonnepanelen is geen beslissing die u van de ene op de andere dag neemt. Nochtans zijn er op dit moment tal van voordelen verbonden aan de keuze voor zonnepanelen. Met de installatie van zonnepanelen – waarvan de prijzen de laatste jaren daalden – wapent u zich namelijk tegen de alsmaar stijgende energieprijzen. 

Zonne-energie is een hernieuwbare bron van energie die in se volledig gratis is. De zon schijnt dagelijks gratis voor iedereen en met een zonnepaneleninstallatie kan u daar handig van gebruikmaken. U betaalt enkel de eenmalige kost van de installatie van de zonnepanelen. Daarna zal u merken dat uw jaarlijkse elektriciteitsfactuur drastisch daalt. 

U kan rekenen op Group VHC, een uitstekende installateur van zonnepanelen in Overijse met meer dan 10 jaar ervaring. 

Aanpak van installateur zonnepanelen Overijse

Group VHC voorziet een gestroomlijnd proces van start tot finish voor de installatie van uw zonnepanelen. Indien u geïnteresseerd bent in zonnepanelen, komt een expert van Group VHC bij u thuis langs om uw dak met behulp van een lasermeter op te meten.

Vervolgens tekent hij uw dak en de zonnepanelen uit in 3D. Op die manier ziet u de panelen op uw dak liggen, inclusief een simulatie van mogelijke schaduwen. Daarna volgt een offerte op maat. 

Wanneer u akkoord gaat, kan de installatie van zonnepanelen doorgaan. Group VHC voert de installatie zelf uit met haar eigen personeel en materiaal. Zo bent u zeker van een kwalitatieve installatie aangezien het team van Group VHC heel wat expertise in huis heeft. 

Installatie zonnepanelen

Wenst u meer te weten over de voordelen en/of de installatie van zonnepanelen? De experts van Group VHC staan voor u klaar. Dankzij hun jarenlange ervaring met de installatie en monitoring van zonnepanelen in de buurt van Overijse staan zij u graag bij met advies.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via via e-mail of op het nummer 02 555 10 00.

Installateur zonnepanelen Overijse

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x