Installateur zonnepanelen Hoeilaart

Op dit moment zijn er tal van voordelen verbonden aan de keuze voor zonnepanelen. Niet alleen daalden de prijzen van zonnepanelen de laatste jaren, maar met de installatie ervan wapent u zich tegen de alsmaar stijgende energieprijzen. 

De zon schijnt dagelijks gratis voor iedereen en met een zonnepaneleninstallatie kan u daar handig van gebruikmaken. In feite betaalt u enkel de eenmalige kost om de zonnepanelen op uw dak te installeren. Daarna is zonne-energie in se volledig gratis, aangezien het een hernieuwbare bron van energie is die ervoor zorgt dat uw jaarlijkse elektriciteitsfactuur drastisch daalt.

U kan rekenen op Group VHC, een uitstekende installateur van zonnepanelen in Hoeilaart met meer dan 10 jaar ervaring. 

Aanpak van installateur zonnepanelen Hoeilaart

Group VHC voorziet een gestroomlijnd proces van begin tot einde voor een vlotte installatie van uw zonnepanelen. Daarbij komt eerst een expert van Group VHC bij u thuis langs nadat u liet weten geïnteresseerd te zijn in zonnepanelen. Hij meet dan met behulp van een lasermeter uw dak op. 

Vervolgens tekent hij uw dak en de zonnepanelen uit in 3D. Zo ontdekt u hoe de panelen op uw dak eruit zullen zien, inclusief een simulatie van mogelijke schaduwen. Daarbij wordt ook een offerte op maat opgemaakt. 

Tot slot kan u definitief voor Group VHC kiezen als installateur van zonnepanelen bij u thuis in Hoeilaart. Group VHC voert de installatie zelf uit met haar eigen personeel en materiaal. Zo bent u zeker van een kwalitatieve installatie aangezien het team van Group VHC heel wat expertise in huis heeft. 

Installatie zonnepanelen

Wenst u meer te weten over de voordelen en/of de installatie van zonnepanelen? De experts van Group VHC staan voor u klaar. Dankzij hun jarenlange ervaring met de installatie en monitoring van zonnepanelen in Hoeilaart en omstreken staan zij u graag bij met advies.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via via e-mail of op het nummer 02 555 10 00.

Installateur zonnepanelen Hoeilaart

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x