Daikin airconditioning

Airconditioning staat garant voor een verhoogd woon- en werkcomfort. De nieuwste generatie van airco’s is intelligent, spaarzaam, zorgt voor de juiste regeling van temperatuur, vochtigheid en luchthoeveelheid en past perfect in ieders interieur. 

Group VHC werkt, als speciale Daikin-superdealer, voor meer dan 99% met toestellen van het A-merk. Daikin airco’s zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever.

Airco-oplossingen van Daikin dragen de meest gunstige energielabels op de markt en zijn zeer gericht op hernieuwbare energie en besparingen, waardoor u kan genieten van een uitstekend comfort zonder uw energiefactuur te zien stijgen. Dankzij de toewijding van Daikin voor milieubewuste producten lopen hun oplossingen jaren vooruit op de regelgeving.

Warmtepomp

Vaste airco’s bestaan uit een binnenunit die verbonden is aan een buitenunit aan de buitenkant van je huis. Die buitenunit zorgt voor de afvoer van de warme lucht en maakt het systeem geruisloos. Om meerdere kamers te koelen kan u kiezen voor een split-unit systeem. Bij dit systeem worden meerdere vaste airco’s geïnstalleerd in de gewenste kamers en aangesloten aan een warmtepomp als buitenunit.

Hiermee kan u zowel koelen als verwarmen. Warmtepomp airco’s zijn lucht-lucht warmtepompen, maar in plaats van warmte uit de lucht te halen en deze naar binnen te brengen, wordt met een beperkte hoeveelheid energie warmte aan de binnenlucht onttrokken en afgegeven aan de buitenlucht.

Installatie Daikin airco

Overweegt u de plaatsing van airconditioning? Bij Group VHC staan we u graag met raad en daad bij over het nodige vermogen van de airco en het beste systeem voor een koeling op maat. 

Bent u bezorgd dat een airco niet in uw interieur zal passen? Geen nood. Wij werken alle leidingen professioneel weg. Bovendien is er bij Daikin keuze uit heel wat verschillende modellen, zelfs designexemplaren, om ervoor te zorgen dat de airco naadloos aansluit bij uw interieur. 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze experten via via e-mail of op het nummer 02 555 10 00.

Daikin airconditioning

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x