Airco-installateur Overijse

Airconditioning of kortweg airco kan een ruimte zowel koelen als verwarmen. Vooral in de zomermaanden brengt het aangename verkoeling, maar ook in de winter biedt het een prima oplossing om een ruimte te verwarmen. 

Tegenover oude, traditionele systemen om te koelen en te verwarmen is airco een veel betere keuze. Het is niet alleen de goedkoopste manier die op dit moment te vinden is, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. 

De hedendaagse aircosystemen kennen ook een betere werking in vergelijking met enkele jaren geleden. Zo zijn er hogere rendementen op het volledige gamma; op apparaten voor particulieren, kmo’s en grotere bedrijven. Tegenwoordig wordt er eveneens gebruikgemaakt van nieuw koelgas dat energie- en milieuvriendelijker is. 

Op zoek naar een airco-installateur in Overijse?

In en rond Overijse voorziet Group VHC als airco-installateur oplossingen voor slaapkamers, livings en zolders van particulieren, maar ook voor bedrijfsgebouwen, bedrijfshallen en stockagehallen. 

Zijn experts staan u van het begin tot het einde van het proces bij. Ze helpen u de juiste installatie kiezen en installeren het volledige aircosysteem van a tot z. Bovendien is Group VHC gekend om zijn uitstekende en professionele afwerking. 

Installatie airco en ventilatie

Terwijl airco de lucht aanzuigt, filtert en vervolgens dezelfde lucht opnieuw de ruimte inblaast, werkt ventilatie volgens hetzelfde principe maar voert het verse lucht aan om die daarna in de ruimte te blazen. De beste optie is om zowel airco als ventilatie te installeren. De functie van de airco is dan om te koelen en te verwarmen, terwijl de ventilatie er tegelijk voor zorgt dat de gebruikte lucht afgevoerd wordt. 

Indien u geen plat dak heeft, vormt dat geen enkel probleem. De airco-installaties die Group VHC plaatst, kunnen overal geïnstalleerd worden. Daarenboven zijn de apparaten heel onderhoudsvriendelijk en kennen ze een lage onderhoudskost dankzij de herbruikbare en reinigbare filters. 

Meer informatie

Group VHC heeft reeds 27 jaar ervaring als airco-installateur in Overijse en omstreken. Wenst u meer te weten over de voordelen en/of de installatie van airconditioning? De experts van Group VHC staan voor u klaar. Dankzij hun jarenlange ervaring met de installatie van airco’s in de buurt van Overijse staan zij u graag bij met advies.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via via e-mail of op het nummer 02 555 10 00.

Airco-installateur Overijse

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x