Airco-installateur Kortenberg

Vele mensen kennen airconditioning als het apparaat dat zorgt voor een verfrissend koele ruimte tijdens hete zomerdagen. Airco’s kunnen gebouwen niet enkel koelen, maar ook verwarmen. 

De goedkoopste optie om te koelen en te verwarmen vandaag de dag is airconditioning,, zeker ten opzichte van oude, traditionele systemen. De huidige airconditioningsystemen kennen ook een hoger rendement. Daarnaast is er een nieuw koelgas beschikbaar dat energie- en milieuvriendelijker is.

Airconditioning installeren is mogelijk voor zowel particulieren als kmo’s en grotere bedrijven. Het is voor iedereen toegankelijk dankzij de grote gebruiksvriendelijkheid.

Op zoek naar een airco-installateur in Kortenberg?

Als airco-installateur in Kortenberg voorziet Group VHC oplossingen voor slaapkamers, livings en zolders van particulieren, maar ook voor bedrijfsgebouwen, bedrijfshallen en stockagehallen. 

Om het volledige proces van begin tot einde vlot te laten verlopen staan de experts van Group VHC u bij elke stap bij. Ze helpen u de juiste installatie kiezen en installeren het volledige aircosysteem. Bovendien is Group VHC gekend om zijn uitstekende en professionele afwerking. 

Installatie airco en ventilatie

Airco- en ventilatiesystemen werken op een gelijksoortige manier, maar ze zijn niet hetzelfde. Een airco-installatie zuigt de lucht aan, filtert ze en blaast vervolgens dezelfde lucht opnieuw de ruimte in. Een ventilatiesysteem voert verse lucht aan om die daarna in de ruimte te blazen. 

Een airco in combinatie met een ventilatiesysteem is ideaal. De airco zorgt ervoor dat een ruimte gekoeld of verwarmd wordt en dankzij de ventilatie wordt de gebruikte lucht afgevoerd. 

Heeft u geen plat dak? Dat is geen enkel probleem voor de airco-installaties die Group VHC plaatst, aangezien die overal geïnstalleerd kunnen worden. Daarenboven zijn de apparaten heel onderhoudsvriendelijk en kennen ze een lage onderhoudskost dankzij de herbruikbare en reinigbare filters. 

Meer informatie

Group VHC heeft reeds 27 jaar ervaring als airco-installateur in Kortenberg en omstreken. Wenst u meer te weten over de voordelen en/of de installatie van airconditioning? De experts van Group VHC staan voor u klaar. Dankzij hun jarenlange ervaring met de installatie van airco’s in de buurt van Kortenberg staan zij u graag bij met advies.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via via e-mail of op het nummer 02 555 10 00.

Airco-installateur Kortenberg

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x