Airco-installateur Hoeilaart

Airconditioning of kortweg airco kan een ruimte zowel koelen als verwarmen. Het is vooral gekend als een apparaat dat aangename verkoeling verschaft in de zomer, maar het kan in de water een ruimte ook zonder problemen verwarmen.

In vergelijking met oude, traditionele systemen om te koelen en te verwarmen is airco een veel betere keuze. Een airco-installatie is de goedkoopste manier voor verwarming en koeling momenteel en is ook heel erg gebruiksvriendelijk. 

De huidige airconditioningsystemen kennen ook een optimalere werking ten opzichte van vroegere installaties. Nu kennen airco’s hogere rendementen op het volledige gamma; op apparaten voor particulieren, kmo’s en grotere bedrijven. Daarnaast is er een nieuw koelgas beschikbaar dat energie- en milieuvriendelijker is.

Op zoek naar een airco-installateur in Hoeilaart?

In Hoeilaart en omstreken voorziet Group VHC als airco-installateur oplossingen voor livings, slaapkamers en zolders van particulieren, maar ook voor bedrijfsgebouwen, bedrijfshallen en stockagehallen. 

De experts van Group VHC begeleiden u bij het gehele proces. U kiest de voor u meest geschikte installatie samen met hen. Vervolgens installeren ze het volledige aircosysteem. Bovendien onderscheidt Group VHC zich door zijn uitstekende en professionele afwerking. 

Installatie airco en ventilatie

Airco en ventilatie mogen niet met elkaar verward worden. Een airco-installatie zuigt de lucht aan, filtert ze en blaast vervolgens dezelfde lucht opnieuw de ruimte in. Een ventilatiesysteem werkt op een soortgelijke wijze, maar voert verse lucht aan om die daarna in de ruimte te blazen. 

Samen vormen airco en ventilatie een ideale combinatie. De functie van de airco is dan om te koelen en te verwarmen, terwijl de ventilatie er tegelijk voor zorgt dat de gebruikte lucht afgevoerd wordt. 

De airco-installaties die Group VHC plaatst, kunnen overal geïnstalleerd worden, ook op daken die niet plat zijn. Daarenboven zijn de apparaten heel onderhoudsvriendelijk en kennen ze een lage onderhoudskost dankzij de herbruikbare en reinigbare filters. 

Meer informatie

Group VHC heeft reeds 27 jaar ervaring als airco-installateur in en rond Hoeilaart. Wenst u meer te weten over de voordelen en/of de installatie van airconditioning? De experts van Group VHC staan voor u klaar. Dankzij hun jarenlange ervaring met de installatie van airco’s in de buurt van Hoeilaart staan zij u graag bij met advies.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via via e-mail of op het nummer 02 555 10 00.

Airco-installateur Hoeilaart

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x